Πρότυπο Συγγραφής ΕΑΠ

Πρότυπα Διατριβών / Οδηγός Συγγραφης

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ana-thesis.com

Η Ana-Thesis αρωγός στη φοίτησή σας στο ΕΑΠ

Το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση και επιμόρφωση, με την ανάπτυξη και αξιοποίηση κατάλληλου εκπαιδευτικού υλικού και μεθόδων διδασκαλίας. Το ΕΑΠ προάγει την επιστημονική έρευνα και την ανάπτυξη τεχνολογίας και μεθοδολογίας στο πεδίο της μετάδοσης της γνώσης από απόσταση.
Η φοίτηση στο ΕΑΠ στηρίζεται στην παρακολούθηση θεματικών ενοτήτων και καθώς και την εκπόνηση εργασιών ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε κάθε θεματική ενότητα.
Η Ana-Thesis παρέχει υψηλού επιπέδου και ποιότητας τεχνική, συμβουλευτική και συγγραφική υποστήριξη στην εκπόνηση εργασιών ακολουθώντας κατά γράμμα τον κανονισμό εκπόνησης Διπλωματικών / Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών διατριβών και τις Προδιαγραφές συγγραφής εργασιών του ΕΑΠ.
Δίνουμε μεγάλη προσοχή ώστε το υλικό που παραδίδεται να είναι ποιοτικό και πρωτότυπο, με ιδιαίτερη μέριμνα στην αποφυγή φαινομένων λογοκλοπής και θέτοντας ως αποκλειστικό γνώμονα την ποιότητα του έργου.
Η εξειδικευμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων επιστημόνων και ακαδημαϊκών καθηγητών της Ana-Thesis, υπό την κάλυψη και την εξασφάλιση της ποικιλομορφίας και της διαποίκιλσης του εύρους και του βαθμού εξειδίκευσής της, διαθέτει το συγκριτικό πλεονέκτημα εντρύφησης σε ένα εκτενές φάσμα θεματολογίας επί διαφορετικών επιστημονικών πεδίων. Διαθέτοντας το μοναδικό αυτό πλεονέκτημα, η ομάδα επιστημονικών συνεργατών της σύμπραξης επιστημόνων της Ana-Thesis, διαθέτει τη μοναδική ικανότητα να αναλάβει τη συμβουλευτική, την υποστήριξη, τη συγγραφή και την υλοποίηση των Πτυχιακών, των Διπλωματικών, των Μεταπτυχιακών και των Διδακτορικών διατριβών του συνόλου των Σχολών και των Τμημάτων του ΕΑΠ.

Ενδεικτικά αναφέρονται ορισμένες μόνο από τις θεματικές ενότητες στις οποίες η Ana-Thesis μπορεί να προσφέρει ουσιαστικές και καθοριστικές λύσεις επιτυχίας:
ΤΡΑ, ΔΜΥ, ΔΕΟ, ΕΛΠ, ΕΠΟ, ΕΑΓ, ΕΚΠ, ΕΚΕ, ΔΜΠ, ΟΡΘ, ΔΙΑ, ΔΧΤ, ΔΙΠ, MBA, ΔΤΕ, ΤΛΧ, ΜΣΜ, ΠΛΣ, ΠΛΗ, ΦΥΕ, ΕΛΛ, ΑΓΓ, ΤΟΙΚ, ΟΙΚ, ΜΔΕ, ΔΙΤ, ΔΙΣ, LRM, ΑΔΕ, ΔΗΔ, ΔΓΡ, ΓΑΛ, ΙΣΠ, ΓΕΡ, ΑΣΚ, ΣΔΣ, ΓΤΠ, ΚΑΟ, ΠΕΔ, ΓΧΝ, ΔΕΑ, ΒΠΝ, ΧΒΑ, ΠΣΧ, ΠΣΕ, ΑΣΠ, ΣΜΑ, ΣΦΠ, ΚΠΠ, ΚΦΕ, ΣΔΥ, ERM, ΘΕ, ΣΔΜ, ΘΣΠ, ΕΔΜ, ΠΔΕ, ΕΠΑ.

Πρότυπα Συγγραφής Διπλωματικών Εργασιών ΕΑΠ
Η Ana-Thesis στήριγμα στη φοίτησή σας σας προσφέρει όλα τα επίσημα πρότυπα συγγραφής Διπλωματικών, Μεταπτυχιακών και Πτυχιακών εργασιών του ΕΑΠ συγκεντρωμένα σε μία σελίδα, ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση των φοιτητών στα χρήσιμα αυτά έγγραφα.
Παρακάτω παρατίθενται:

1. Το Πρότυπο συγγραφής Πτυχιακής / Διπλωματικής εργασίας ΕΑΠ στα αγγλικά
2. Το πρότυπο συγγραφής Πτυχιακής / Διπλωματικής εργασίας ΕΑΠ στα ελληνικά
3. Το πρότυπο παρουσίασης Πτυχιακής / Διπλωματικής εργασίας ΕΑΠ στα ελληνικά
4. Το πρότυπο παρουσίασης Πτυχιακής / Διπλωματικής εργασίας ΕΑΠ στα αγγλικά
5. Οι προδιαγραφές συγγραφής Πτυχιακής / Διπλωματικής εργασίας ΕΑΠ στα ελληνικά
6. Οι προδιαγραφές συγγραφής Πτυχιακής / Διπλωματικής εργασίας ΕΑΠ στα αγγλικά

ana-thesis.com – εκπόνηση εργασιών εκπόνηση διπλωματικής εργασίας εκπόνηση πτυχιακής εργασίας στατιστική ανάλυση πρότυπο συγγραφής ΕΑΠ

Ana-thesis.com

Προσήλωση στην Ποιότητα και στην Ακαδημαϊκή αρωγή

Στην Ana-Thesis, αντιλαμβανόμαστε την ιδιαιτερότητα και την πολυπλοκότητα που χαρακτηρίζει τις ακαδημαϊκές ανάγκες των φοιτητών του πανεπιστημίου ΕΑΠ. Το έμπειρο και κατάλληλα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό μας διακρίνεται για την αφοσίωση και την ακρίβεια που εφαρμόζει σε κάθε ερευνητικό και ακαδημαϊκό έργο. Η αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι κάθε φοιτητής του πανεπιστημίου ΕΑΠ έχει την ευκαιρία να αναδειχθεί, παρουσιάζοντας ένα έργο που αντανακλά μια αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή στην επιμέλεια, ενώ παράλληλα συμμορφώνεται με τα υψηλά πρότυπα ακαδημαϊκής αξιολόγησης. Μάθετε περισσότερα για την εκπόνηση φοιτητικών εργασιών.

Στο Ana-Thesis, είμαστε πεπεισμένοι ότι η ποιότητα της εκπαίδευσης και η πρόσβαση σε προηγμένες ακαδημαϊκές γνώσεις αποτελούν θεμελιώδη δικαιώματα. Με την καθοδήγηση και τη στήριξη των διακεκριμένων ακαδημαϊκών μας καθηγητών και ειδικών επιστημόνων, προσφέρουμε μία σειρά από υπηρεσίες που καλύπτουν την εκπόνηση εργασιών, ακαδημαϊκών έργων και εξειδικευμένων μελετών. Επιδιώκουμε να παρέχουμε τις απαραίτητες γνώσεις και εργαλεία που θα επιτρέψουν στους σπουδαστές και στους φοιτητές μας να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς τους στόχους με επιστημονική ορθότητα, αξιοπιστία και καινοτομία.

Στο ακαδημαϊκό φροντιστήριο Ana-Thesis, το όραμά μας είναι απλό αλλά συνάμα εξαιρετικά φιλόδοξο: να αναδεικνύουμε το πλήρες δυναμικό κάθε φοιτητή και να τους εξοπλίζουμε με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να επιτύχουν εξαίρετα αποτελέσματα στις ακαδημαϊκές τους σπουδές και να εξελιχθούν σε κορυφαίους επαγγελματίες. Το Ana-Thesis αποτελεί το ιδανικό σύμπαν όπου οι φοιτητές μπορούν να εξερευνήσουν, να αναπτύξουν και να εδραιώσουν τις γνώσεις τους, προσαρμοζόμενοι στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και κατακτώντας το μέλλον με εμπιστοσύνη και επιτυχία.

Στο Ana-Thesis, οι αξίες μας αποτελούν την ηθική και επιστημονική μας πυξίδα. Πιστεύουμε ότι η ποιοτική εκπαίδευση και η έρευνα αποτελούν τα θεμέλια για την ατομική και κοινωνική ανάπτυξη και γι’ αυτό αφιερώνουμε τις δυνάμεις μας στην επίτευξη της αριστείας. Η ομάδα επιστημονικών συνεργατών της Ana-Thesis είναι αφοσιωμένη σε αυτές τις αρχές, καθοδηγούμενη από την αταλάντευτη προσήλωση στην εκπαιδευτική εξαιρετικότητα, την ερευνητική πρωτοπορία και τη διαπροσωπική αρτιότητα.

ana-thesis.com – εκπόνηση εργασιών εκπόνηση διπλωματικής εργασίας εκπόνηση πτυχιακής εργασίας

Χρόνια εμπειρία

Ακαδημαϊκοί Καθηγητές

Έργα

Πρωτα η ποιοτητα

Γιατί να μας επιλέξετε

Η ομάδα μας, αποτελούμενη από διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες και διακεκριμένους ακαδημαϊκούς καθηγητές, είναι δεσμευμένη στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων, στηριζόμενη στην καινοτομία και την αριστεία. Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είναι μια ευκαιρία να εφαρμόσουμε τις πλέον σύγχρονες πρακτικές και μεθοδολογίες, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα και ακρίβεια.

ana-thesis.com - Εκπόνηση εργασιών Εκπόνηση Διπλωματικής εργσίας

Εμπειρία και Εξειδίκευση

Η ομάδα μας αποτελείται από διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες και ειδικούς στον τομέα τους, προσφέροντας ανεπανάληπτη εμπειρία και γνώση.

Εξατομικευμένες Υπηρεσίες

Κάθε φοιτητής είναι μοναδικός. Εστιάζουμε στις ατομικές ανάγκες, στόχους και προσδοκίες των φοιτητών μας, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις και στρατηγικές μάθησης.

ana-thesis.com - Εκπόνηση εργασιών Εκπόνηση Διπλωματικής εργσίας

Πλήρης Υποστήριξη

Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλες τις φάσεις της ακαδημαϊκής σας εξέλιξης, διασφαλίζοντας την επιτυχία σας.

ΛΑΒΕΤΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ

Zητήστε Προσφορά