Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας

Στείλτε μας Email

Βρείτε μας στο Maps

FAQ

Συνήθεις Ερωτήσεις

Τι ειδους εργασιες αναλαμβανετε;

Ειδικευόμαστε στην εκπόνηση μιας πληθώρας ακαδημαϊκών έργων, από εργασίες σε μεταπτυχιακές και διδακτορικές διατριβές, μέχρι ερευνητικά άρθρα και projects.

Πως αναθετω την εργασια μου;

Αρχικά μας ασποτέλλετε τα ειδικά χαρακτηριστικά του έργου σας, όπως είδος έργου, προθεσμία και έκταση σε σελίδες ή λέξεις και μας ενημερώνετε σε ποιό σημείο του έργου επιθυμείτε να εμπλακούμε (συνολική ή μερική / τμηματική υλοποίηση). Κατόπιν, σας παραχωρούμε την προσφορά μας και εφόσον την εγκρίνετε, προχωράτε σε προκαταβολή, ώστε να ξεκινήσει η διαικασία συγγραφής.  Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, τηλεφωνικώς ή μέσω email ώστε να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της εργασίας σας.

Πως μπορω να πληρωσω;

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω τραπεζικών μεταφορών, πιστωτικών καρτών και άλλων ασφαλών μεθόδων πληρωμής.

Μπορω να εχω επικοινωνια με τον συγγραφεα;

Στην Ana-Thesis εξασφαλίζουμε πως μπορείτε να συνομιλείτε απευθείας με τον εδεικό επιστημονικό συνεργάτη που έχει αναλάβει την υλοποίηση του έργου σας.

Ειναι εμπιστευτικες οι πληροφοριες μου;

Απολύτως, τηρούμε αυστηρή πολιτική απορρήτου και κανένα μέρος του έργου σας ή των προσωπικών σας πληροφοριών δεν θα κοινοποιηθεί σε τρίτους.

Πως εξασφαλιζετε την ποιοτητα της εργασιας;

Η ομάδα μας αποτελείται από διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες και ακαδημαϊκούς με εξειδίκευση σε ένα εκτενές διεπιστημονικό εύρος. Διασφαλίζουμε την ποιότητα των έργων μέσω τακτικών ελέγχων ποιότητας των κειμένων που δομούμε.

ΛΑΒΕΤΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ

Zητήστε Προσφορά